У Дніпрі побудують новий торгово-розважальний центр

У Дніпрі побудують новий торгово-розважальний центр -

У Дніпрі побудують новий торгово-розважальний центр - фото: interfax.com.ua

Події
05 серпня 2023 10:40

У Дніпрі почалося будівництво нового сучасного торгово-розважального центру.

ТРЦ матиме три рівні, буде площею 13,7 тисяч квадратних метрів та називатиметься "Topol Mall", про це повідомляє Інтерфакс Україна.

За підрахунками експертів, загальний пасажиропотік біля об'єкта становить близько 140 тисяч осіб на день. Заплановано підземний паркінг на 124 авто і 104 місця на відкритій стоянці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Директорка консалтингової компанії UTG Євгенія Локтіонова дотримується думки, що будівництво нового ТРЦ має величезне значення як суто економічного характеру, так і соціального. Після закінчення військових дій Україна має швидко відродитися і стати ще кращою. А відновлення та подальший розвиток торговельної нерухомості є одним зі стимулів розвитку окремих міст і країни загалом.

Приблизний проект нового ТРЦ в Дніпрі -Приблизний проект нового ТРЦ в Дніпрі - фото: interfax.com.ua

За словами Локтіонової, у ТРЦ Topol Mall буде підібрано збалансований пул орендарів, з урахуванням інтересів жителів прилеглих районів. Новий проєкт підвищить рівень забезпеченості торговельними площами Дніпра.

Девелопером проєкту є ABV Estate. Забудовники планують ввести в експлуатацію новий торгово-розважальний комплекс вже у IV кварталі 2025 року.

Нагадуємо, раніше Vgorode писав про те, що власники житла, чия оселя була знищена, зможуть подати заяву на отримання компенсації для придбання нової квартири чи будинку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах