У Дніпрі перейменували музей АТО

У Дніпрі перейменували музей АТО -

У Дніпрі перейменували музей АТО - фото: армія.info

Події
04 серпня 2023 14:32

У Дніпрі перейменували музей АТО, експозицію якого відвідали сотні тисяч осіб.

Мало хто знає, що офіційна назва цього музею "Громадський подвиг Дніпропетровщини в подіях АТО". Дніпропетровська обласна рада його перейменовала на "Музей сучасної російсько-української війни", про це повідомили співробітники музею.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тут про кожного, хто приймав участь у війні раніше, й тих, хто сьогодні захищає наш народ від ворога, наближає перемогу у волонтерському русі, рятуючи життя в шпиталях і лікарнях, висвітлюючи події з фронту, евакуюючи та розшукуючи загиблих.

Музей сучасно російсько-української війни у Дніпрі -Музей сучасно російсько-української війни у Дніпрі - фото: армія.inform

Зокрема окреме місце на одному зі стендів присвячено професійній самовідданості та мужності військових журналістів Центрального друкованого органу Міністерства оборони України "Народна армія", які разом із військовослужбовцями бойових підрозділів першими стали на захист України у 2014 році, правдиво висвітлювали події у найгарячіших місцях АТО та ООС.

Музей сучасно російсько-української війни у Дніпрі -Музей сучасно російсько-української війни у Дніпрі - фото: армія.inform

У музеї кажуть, що дуже важливо зберегти свідчення про українську військову звитягу та передати правду новому поколінню, а дніпряни впевнені, що Музей сучасної російсько-української війни збереже правду про цю жахливу війну.

Нагадуємо, раніше Vgorode інформував про нічну атаку в Дніпропетровській області. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах