У Дніпрі з'явився перший у місті острівець безпеки з гумовими стовпчиками

У Дніпрі з'явився перший у місті острівець безпеки з гумовими стовпчиками -

У Дніпрі з'явився перший у місті острівець безпеки з гумовими стовпчиками - фото: facebook.com/urban.dnipro

Події
02 серпня 2023 13:27

У Дніпрі на перехресті вулиць Липинського та Коцюбинського з'явився перший у місті острівець безпеки з гумовими стовпчиками.

Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Urban Dnipro.

Раніше на цьому місці була просто дорожня розмітка, на яку часто заїжджали несвідомі водії. Тепер вони цього не зможуть зробити за всього бажання. Такі стовпчики потрібні в місцях, де треба обмежити проїзд або унеможливити паркування автомобілів, та створити острівці безпеки для пішоходів.

У Дніпрі з'явився перший у місті острівець безпеки з гумовими стовпчиками -У Дніпрі з'явився перший у місті острівець безпеки з гумовими стовпчиками - фото: facebook.com/urban.dnipro

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Не завжди є можливість встановити бетонні бордюри або клумби. Проте такі стовпчики вирішують проблему буквально за кілька годин і відносно невисоку ціну. Особливо радує вигляд огорож: на відміну від червоно-білих київських та львівських, ці набагато більше привертають увагу водіїв та пішоходів: домінуючий чорний колір із яскравими жовтими смугами. 

У Дніпрі з'явився перший у місті острівець безпеки з гумовими стовпчиками -У Дніпрі з'явився перший у місті острівець безпеки з гумовими стовпчиками - фото: facebook.com/urban.dnipro

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах