Володимир Зеленський провів виїзну Ставку в Дніпрі

Володимир Зеленський провів виїзну Ставку в Дніпрі -

Володимир Зеленський провів виїзну Ставку в Дніпрі - фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
27 липня 2023 11:29

Сьогодні, 27 липня, у Дніпрі Президент України провів виїзну Ставку верховного головнокомандувача. Під час засідання обговорили забезпечення військ боєприпасами та підсилення ППО.

Про це повідомляє Vgorode з посиланням на соцмережі Президента.

Володимир Зеленський зазначив, що розпочав робочий день у Дніпрі зі Ставки в зоні відповідальності Оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія".

Під час засідання обговорювали ситуації на фронті й перебіг наступальних та оборонних дій. Відтак, заслухали доповіді головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, командувачів напрямків Олександра Сирського і Олександра Тарнавського та начальника ГУР Кирила Буданова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також приділили пильну увагу забезпеченню військ боєприпасами. По цьому питанню звітували заступник міністра оборони Ростислав Землинський та командувач Сил логістики Олег Гуляк.

Володимир Зеленський провів виїзну Ставку в Дніпрі -Володимир Зеленський провів виїзну Ставку в Дніпрі - фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Своєю чергою командувач Повітряних сил Микола Олещук доповів про результативність використання наявних систем ППО та підсилення повітряного щита з урахуванням майбутніх надходжень.

Глава держави зазначив, що всеохопна перевірка ТЦК добігає кінця. Одинадцять областей - на особливому контролі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах