У Дніпропетровській області викладачка встановила рекорд за кількістю пройдених онлайн-курсів

У Дніпропетровській області викладачка встановила рекорд за кількістю пройдених онлайн-курсів -

У Дніпропетровській області викладачка встановила рекорд за кількістю пройдених онлайн-курсів - фото: facebook.com/the.kuzmich.alina/?locale=uk_UA

Події
27 липня 2023 10:18

Викладачка одного із вищих навчальних закладів Кривого Рогу Аліна Кузьміч встановила національний рекорд, пройшовши 304 різнопрофільних онлайн-курси.

Викладачка Державного університету економіки і технологій Кривого Рогу  Аліна Кузьмич  встановила рекорд України "Найбільша кількість закінчених різнопрофільних онлайн-курсів". Впродовж трьох років вона закінчила понад 300 різних курсів. Фіксація рекорду відбулася 22 липня. 

Сама рекордсменка стверджує, що знання потрібно постійно оновлювати. Спочатку був ковід, карантини, вона займала себе проходженням курсів, У 2021 році не стало батька Аліни аби якось відволікатися вона продовжила навчатися на різних курсах, а коли почалось повномасштабне вторгнення, то знову взялась за своє, щоб не сидіти постійно в новинах. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Завдяки тому, що викладачка пройшла чимало різних курсів, в навчальному закладі, де вона працює, навіть запровадили деякі дисципліни, яких не було раніше.

Керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила, що напрямки навчання, які обирала Кузьмич, різнопрофільні: державне, регіональне та муніципальне управління; підприємництво; викладання; медіаграмотність; SMM-діяльність; громадянська активність.

Викладачка заповнила анкету на реєстрацію рекорду ще у квітні. Поки тривала верифікація її сертифікатів, кількість закінчених онлайн курсів зросла і нині їх вже не 304, а близько 320. Кузьмич розповідає, що колеги були дуже здивовані, коли дізнались про такі результати і запитували як це встигнути можна. На що та відповіла, що головне мати бажання.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах