У Дніпрі 16-річному хлопцеві ампутувало ногу внаслідок ДТП

У Дніпрі 16-річному хлопцеві ампутувало ногу внаслідок ДТП -

У Дніпрі 16-річному хлопцеві ампутувало ногу внаслідок ДТП - фото: d1oa3togg7hmde.cloudfront.net

Події
24 липня 2023 18:07

У Дніпрі сталася серйозна ДТП, а в результаті якої 16-річний хлопець втратив ногу.

Аварія сталася 18 липня на вулиці Богдана Хмельницького. Автомобіль Hyundai збив мотоцикл PitBike, на якому їхали двоє 16-річних хлопців. У поліції повідомили, що близько 16:30 28-річний водій Hyundai Sonata допустив зіткнення з мотоциклом. Наразі двоє хлопців, які їхали мотоциклом, перебувають у лікарні. Попередньо, водій автомобіля був тверезий. Розпочато кримінальне провадження, чоловікові повідомили про підозру та посадили під домашній арешт, пише УНН.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Потерпілий хлопець Данило, який був за кермом мотоцикла, розповів про обставини трагедії. За його словами, вони їхали мотоциклом PitBike, на який не потрібні права, з дозволеною швидкістю 30 кілометрів на годину.

- Я їхав головною смугою, водій Hyundai виїжджав з двору. Коли водій побачив нас, від'їхав трохи назад. Я думав, що він захотів нас пропустити, проте, коли ми вже проїжджали перед ним, він натиснув на газ і я нічого не зміг зробити. Під удар потрапила моя нога, тому вона застрягла між радіатором та картером. Потім приїхала швидка, але врятувати ногу не вийшло, тому її ампутували, – каже Данил.

Тепер хлопець перебуває у лікарні. Він чекає на протезування. Другий хлопець із мотоцикла також потрапив до лікарні, у нього перелом. Він уже проходить реабілітацію.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в:

Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах