У Дніпропетровській області затримали чоловіка, який хотів обікрасти банкомат

У Дніпропетровській області затримали чоловіка, який хотів обікрасти банкомат -

У Дніпропетровській області затримали чоловіка, який хотів обікрасти банкомат - фото: dp.npu.gov.ua

Події
22 липня 2023 10:41

У Новомосковському районі за спробу викрасти гроші з банкомата поліцейські затримали місцевого мешканця.

Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

Чоловік пошкодив корпус банкомата, але захист апарату та система безпеки завадили йому викрасти понад один мільйон сімсот тисяч гривень.

На початку липня до поліції звернувся охоронець будівлі, на фасаді якої був розташований банкомат одного з банків. Чоловік повідомив, що близько третьої години ночі невідомий підірвав банкомат, а після невдалої спроби викрасти гроші - втік з місця злочину.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На місці події поліцейські виявили пошкоджений корпус банкомата та встановили, що вибух відбувся, ймовірно, внаслідок подачі газової суміші. Також з місця злочину поліцейські вилучили речові докази, які направили на експертизу до Дніпропетровського науково-дослідного експертно-криміналістичного
центру. 

Днями в результаті розшукових заходів, працівники кримінальної поліції Новомосковського районного відділу поліції спільно з оперативними працівниками управління карного розшуку ГУНП встановили особу підозрюваного. За силової підтримки полку поліції особливого призначення 26-річного жителя області затримали. Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною п'ятою статті 185 (замах на крадіжку в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує позбавлення волі  на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна. Слідство триває.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах