У Дніпропетровській області затримали зловмисників, які торгували зброєю та наркотиками

У Дніпропетровській області затримали зловмисників, які торгували зброєю та наркотиками -

У Дніпропетровській області затримали зловмисників, які торгували зброєю та наркотиками - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
21 липня 2023 15:54

За керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру п’ятьом учасникам групи, які реалізовували зброю та наркотики.

Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру.

За даними слідства, п’ятеро місцевих мешканців налагодили незаконну схему збуту вогнепальної зброї та боєприпасів на території Дніпропетровської області.

Підозрювані зберігали зброю у власних оселях та гаражних приміщеннях. Також шукали потенційних покупців через знайомих та реалізовували товар при особистих зустрічах. Оплату приймали як на банківські картки, так і готівкою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Чоловіки також займалися збутом наркотичних засобів та психотропних речовин. Закуповували канабіс, метамфетамін оптовими партіями та продавали через власну мережу збуту. Прибуток розподіляли між собою.

У ході документування їхньої діяльності правоохоронці провели вісім оперативних закупок, під час яких придбано автомат АК-74, кулемет РПК-74, пістолет ПМ, понад 1000 патронів, 14 грамів канабісу та 100 грам метамфетаміну.

У Дніпропетровській області затримали зловмисників, які торгували зброєю та наркотиками -У Дніпропетровській області затримали зловмисників, які торгували зброєю та наркотиками - фото: dnipr.gp.gov.ua

Пресслужба обласної прокуратури повідомила, що під час обшуків у домоволодіннях, гаражних приміщеннях та автомобілях підозрюваних вилучено сліп-пакети з канабісом та метамфетаміном, вогнепальну, гладкоствольну зброю, пістолет ПМП, майже 700 набоїв різного калібру, пакети з порохом, гранати Ф-1 та РГН, мобільні телефони, банківські карти, комп’ютерну техніку, сім-картки, електронні ваги, чорнові записи, грошові кошти у сумі понад мільйон гривень та майже 11 тисяч доларів США.

Всіх підозрюваних затримано. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів у виді тримання під вартою.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах