У Дніпрі на березі озера планують збудувати новий житловий масив

Новий квартал на півострові -

Новий квартал на півострові - фото: gorod.dp.ua

Події
15 липня 2023 10:15

ТОВ «Ріверсайд» в Дніпрі планує побудувати новий квартал на півострові.

На лівому березі Дніпра, в районі житлового масиву Ломовський, ТОВ "Ріверсайд" планує будівництво нового житлового кварталу, в якому буде 67 будинків для 201 мешканця. Інвестором будівництва викуплено територію загальною площею 1,3 гектара, інформує містобудівна рада.

Новий квартал на півострові -Новий квартал на півострові - фото: gorod.dp.ua

У кожному будинку передбачений свій гараж, а поряд – маленьку присадибну ділянку, що дозволяє висадити квіти та зробити барбекю. У центрі кварталу заплановано велику територію громадського простору. Тут буде сквер чи басейн.

Новий квартал на півострові -Новий квартал на півострові - фото: gorod.dp.ua

По периметру, вздовж кромки озера, проляже упорядкована набережна, спорудження якої інвестори беруть на себе. На ній планують зону променаду з елементами благоустрою, озеленення, причали для каяків та човнів, дитячі майданчики та інше.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З тильного боку кварталу планується 3-поверховий будинок громадського призначення. У ньому розмістяться торгові точки, центри дозвілля та дитячого відпочинку та інші корисні для мешканців кварталу заклади. З того ж боку буде і заїзд машин на гостьові паркування.

Експерти, які були присутні на засіданні містобудівної ради, зійшлися в думках, що такого проекту немає більше ніде на території України. 

Раніше Vgorode інформував про зміну дат державних свят. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах