Черги на польському кордоні: з’ясувалися причини та найкращий час і місце для проїзду

Черга на польському кордоні -

Черга на польському кордоні - фото: dpsu.gov.ua

Події
11 липня 2023 11:20

Кількість подорожувальників на кордоні зросла з початком літнього сезону: українці їдуть у відпустку, на відпочинок, відвідати родичів, на канікули.

Як повідомила Vgorode жителька Запоріжжя Наталія, вона їде з дітьми у Німеччину. 10 липня вони на автобусі їхали через Львів у Польщу. Кордон вони проходили близько 6 годин. Приблизно з 21 години вечора до третьої ночі.

Прикордонники зауважують, що найбільші черги спостерігаються саме у вихідні дні, та рекомендують подорожувальникам відстежувати стан завантаженості пунктів пропуску на сторінці Західного регіонального управління у Фейсбук та на інформаційних ресурсах Прикордонної варти Республіки Польщі.

Черга на польському кордоні -Черга на польському кордоні - фото: dpsu.gov.ua

Найбільше навантаження припадає на пункти пропуску "Краківець" та "Шегині". Представники ПП "Краківець" розповіли, що спостерігають найбільші накопичення автотранспорту перед вихідними днями – у четвер, п’ятницю та суботу. У неділю та понеділок спостерігається більше накопичення в напрямку в’їзду в Україну. Найменші ж черги перед пунктом пропуску на виїзд з України - у понеділок-вівторок, на в’їзд в Україну – вівторок та середа.

Громадянам, які прямують через Польщу транзитом, у ДПСУ порекомендували обирати для перетину кордону пункти пропуску в Закарпатській та Чернівецькій областях.

Нагадуємо, Укзалізниця випустила чергове оновлення застосунку для покупки квитків.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах