У Дніпропетровській ОВА прокоментували відновлення водопостачання у Нікополі

У Дніпропетровській ОВА прокоментували відновлення водопостачання у Нікополі -

У Дніпропетровській ОВА прокоментували відновлення водопостачання у Нікополі - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
26 червня 2023 12:31

У Нікополі у Дніпропетровській області почали відновлювати водопостачання. Частина міста вже з водою, проте пити її ще не можна.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що наразі з водопостачанням приблизно третина мешканців Нікополя. Нині воду подають з підвищеним вмістом хлору. Така технологія необхідна, тому що труби довгий час були сухі і зараз її потрібно ретельно очистити.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Червоногригорівській громаді також частково є централізоване водопостачання. Там продовжують втілювати проєкт, який дозволить забезпечити водою всіх мешканців.

За словами Лисака, не зупиняється робота і в інших територіальних громадах Нікопольського та Криворізького районів, які страждають від обміління Каховського водосховища. Зокрема, й над будівництвом магістрального водогону "Інгулець-"Південне".

Нагадаємо, що внаслідок руйнування Каховської ГЕС та обміління Каховського водосховища Нікопольський та Криворізький райони залишилися без водопостачання. Місцевим жителям підвозили воду.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах