У Дніпропетровській області без води залишаються 200 тисяч людей

У Дніпропетровській області без води залишаються 200 тисяч людей -

У Дніпропетровській області без води залишаються 200 тисяч людей - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
22 червня 2023 17:45

У Дніпропетровській області продовжують працювати над вирішенням проблеми водопостачання у Нікопольському та Криворізькому районах.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак зазначив, що саме ці райони найгостріше відчувають наслідки підриву росіянами Каховської ГЕС. В області наразі почали втілювати масштабні проєкти. Головний – це будівництво магістрального водогону "Інгулець-"Південне". Роботи тривають у цілодобовому режимі. У громадах також реалізують локальні проєкти. Там усі сили направили на альтернативні джерела централізованого водозабезпечення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зараз без води залишаються більше 200 тисяч людей. Це вся Нікопольщина та декілька громад Криворізького району. Їхнім мешканцям вже доправили 6 тис тонн питної й технічної води. Розгорнуті майже 250 пунктів її видачі. Задіяні великі цистерни, водовози, допомагає ДСНС. Рятувальники доправляють воду пожежними машинами. 

Нагадаємо, що на місці ракетного удару у Криворізькому районі, який окупанти завдали сьогодні вночі, утворилася величезна вирва.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах