Побили, пограбували і застосували сльозогінний газ: у центрі Дніпра напали на чоловіка

Побили, пограбували і застосували сльозогінний газ: у центрі Дніпра напали на чоловіка -

Побили, пограбували і застосували сльозогінний газ: у центрі Дніпра напали на чоловіка - фото умовне: lexinform.com.ua

Події
26 червня 2023 11:59

Учора ввечері, 25 червня, у центрі Дніпрі напали на чоловіка – його побили, відібрали гроші і речі, а також застосували проти нього сльозогінний газ.

У патрульній поліції Дніпропетровської області повідомили, що подія сталася близько дев’ятої години вечора на вулиці Курчатова. На місце оперативно виїхали поліцейські. Постраждалий чоловік розповів, що троє невідомих побили його, застосували сльозогінний газ та забрали сумку з грошима, телефоном, ювелірними прикрасами та документами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Патрульні стали обстежувати прилеглу територію і помітили на проспекті Яворницького двох чоловіків, схожих за описом. Їх зупинили. Під час поверхневої перевірки у одного з них у кишені знайшли гроші, ювелірні прикраси та балончик сльозогінної дії.

Постраждалий чоловік підтвердив, що це його речі і упізнав кривдників. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу та доставили чоловіків до відділку поліції.

У центрі Дніпра напали на чоловіка -У центрі Дніпра напали на чоловіка - фото: t.me/patrolinfo_dnipro

Нагадаємо, що учора, 25 червня, у Дніпропетровській області сталася надзвичайна подія на воді. Близько 19:40 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Івашинівка Кам’янського району під час купання у ставку зник хлопець.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах