У Кривому Розі балкон обвалився разом з подружжям

У Кривому Розі балкон обвалився разом з подружжям -

У Кривому Розі балкон обвалився разом з подружжям - фото: t.me/svoiKR

Події
23 червня 2023 15:27

У Кривому Розі балкон обвалився, коли на ньому стояли чоловік та жінка. Їх доправили до лікарні. Постраждалі написали заяву до поліції та поскаржилася до керуючої компанії.

Подія сталася по вулиці Бірюзова у Тернівському районі міста. 26-річна Анна розповіла, що балкон не виглядав аварійним, не хитався і не тріщав. Близько 21:30 подружня пара вийшла на балкон подихати повітрям, передають "Свої. Кривий Ріг". В якийсь момент балкон рухнув – все сталося дуже швидко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дочка Анни була у квартирі і бачила, що сталося з її батьками. Матір крикнула, аби дівчинка не підходила до краю. Чоловік отримав поріз на п’ятці аж "до кістки". В лікарні йому зашили рану, а Анні зробили рентген руки. Виявилося, що це сильний забій, але перелому нема. Чоловіку лікарі заборонили два тижні наступати на хвору ногу.

Будинок обслуговує керуюча компанія "Уют-2011". Телефоном жінці відповіли, що квартира приватизована, тому до балкона вони не мають жодного відношення. Мовляв, скарг не було, що він аварійний. Анна не розуміє, як вона мала дізнатися про аварійність конструкція якщо ззовні нарікань не було. Попри все, компанія погодилися надіслати комісію, яка має оглянути балкон.

У Кривому Розі балкон обвалився разом з подружжям -У Кривому Розі балкон обвалився разом з подружжям - фото: svoi.kr.ua

Поліція зафіксувала інцидент та прийняла заяву потерпілих. Однак, каже жінка, їй дали зрозуміти, що нічого не можуть вдіяти, тому що летального випадку не було.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах