У Дніпрі "під дахом" правоохоронців діяло наркоугруповання

У Дніпрі "під дахом" правоохоронців діяло наркоугруповання -

У Дніпрі "під дахом" правоохоронців діяло наркоугруповання - фото: t.me/SBUkr

Події
19 червня 2023 13:55

Правоохоронці нейтралізували злочинну організацію, яка спеціалізувалась на масовому збуті психотропних речовин у Дніпропетровській області.

У Службі безпеки повідомили, що діяльність угруповання координували чотири посадовці одного з районних управлінь Нацполіції у Дніпропетровській області. Злочинне угруповання налагодило продаж оптових і роздрібних партій метамфетаміну. Реалізацію психотропів здійснювали через розгалужену мережу наркодилерів на території регіону.

Крім цього, зловмисники облаштували "стаціонарний пункт" зі збуту заборонених речовин в одному з міських СТО. Там клієнтам дозволяли одразу "спробувати" придбаний "товар". Таким чином організатори наркобізнесу щомісяця одержували більше 1,5 мільйона гривень прибутку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час комплексних заходів із залученням співробітників ЦСО "А" СБУ затримано дев'ять учасників злочинної організації включно зі згаданими правоохоронцями. У результаті понад 30 обшуків за адресами проживання фігурантів, а також у місцях збуту психотропів виявлено більше 50 підготовлених до продажу сліп-пакетів з метамфетаміном та інші докази злочинів.

Наразі затриманим повідомлено про підозру за декількома статтями Кримінального кодексу України:

  • створення, керівництво злочинною спільнотою або злочинною організацією, а також участь у ній,
  • незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів,
  • організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Зловмисникам загрожує до 13 років тюрми з конфіскацією майна.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах