У Дніпрі напали на чоловіка та викрали його автомобіль

У Дніпрі напали на чоловіка та викрали його автомобіль -

У Дніпрі напали на чоловіка та викрали його автомобіль - фото: t.me/gunpvdp

Події
16 червня 2023 16:38

У Дніпрі затримали викрадачів, які напали на чоловіка та заволоділи його автомобілем.

Учора, 15 червня, близько 11:50 до поліції звернувся містянин, який повідомив про викрадення його автомобіля. Він розповів, що до нього підійшли троє чоловіків та погрожуючи фізичною розправою, заволоділи автомобілем Deo Lanos.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області, правоохоронці встановили маршрут автовикрадачів та затримали їх. Ними виявилися троє місцевих мешканців 28, 38 та 39 років. Автомобіль згодом повернули власнику.

Сьогодні, 16 червня, слідчі повідомили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за незаконне заволодіння транспортними засобами. Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, що у ніч на 16 червня російські війська атакували Дніпропетровську область. Під ворожим прицілом знову був Нікопольський район. Так, цієї ночі агресор вдарив по Марганецькій громаді. Окупанти застосували проти населених пунктів важку артилерію.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах