Ракетний удар по Кривому Рогу: постраждалі отримають грошову допомогу

Ракетний удар по Кривому Рогу: постраждалі отримають грошову допомогу -

Ракетний удар по Кривому Рогу: постраждалі отримають грошову допомогу - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
16 червня 2023 11:36

Сьогодні, 16 червня, жителі Кривого Рогу, які постраждали внаслідок ракетного удару, почнуть отримувати грошову допомогу.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак розповів, що він підписав розпорядження про виділення грошової допомоги. З обласного бюджету на потреби постраждалих від ракетного удару виділили 15 мільйонів гривень. Ці кошти для тих, хто залишився без житла, чиї оселі понівечили ракети.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Лисака, тільки у потрощеній п’ятиповерхівці мешкало понад 80 родин. Спеціальна комісія вже дообстежила її. Працюють у будинках навколо. Поки що очікуються висновки комісії.

В обласному бюджеті також передбачені кошти на допомогу сімʼям загиблих від російської агресіі громадян.

Керівник Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що продовжується допомога мешканцям постраждалих будинків від ракетного удару 13 червня. Працюють комісії з оцінки збитків і вже є перші прийняті рішення виконкому про надання людям матеріальної допомоги. Наразі відомо, що допомогу отримають 20 домогосподарств на загальну суму 275 тисяч гривень. Для кожної квартири розмір грошової допомоги визначається залежно від завданої шкоди.

Також місто виділило кошти на вирішення соціально-побутових питань мешканцям зруйнованої п’ятиповерхівки. 12 родин отримають 320 тисяч гривень, сума виплат становитиме від 20 до 40 тисяч. Сім'ям загиблих криворіжців виділено по 25 тисяч гривень на поховання.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах