У Кривому Розі помер чоловік, який отримав поранення під час обстрілу

У Кривому Розі помер чоловік, який отримав поранення під час обстрілу -

У Кривому Розі помер чоловік, який отримав поранення під час обстрілу - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
16 червня 2023 09:36

Зросла кількість жертв ракетного удару по Кривому Рогу у Дніпропетровській області.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що у лікарні помер 38-річний чоловік. У нього були обпечені 80% тіла. Лікарі зробили все, що було можливо. Втім його травми були несумісні з життям. Таким чином, внаслідок ракетної атаки загинули 13 людей.

Керівник Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що чоловік працював монтажником на одному із підприємств. У лікарні наразі перебуває вісім поранених людей, їм надається вся необхідна допомога.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Кривому Розі продовжується допомога мешканцям постраждалих будинків від ракетного удару 13 червня. Працюють комісії з оцінки збитків і вже є перші прийняті рішення виконкому про надання людям матеріальної допомоги. Наразі допомогу отримають 20 домогосподарств на загальну суму 275 тисяч гривень. Для кожної квартири розмір грошової допомоги визначається залежно від завданої шкоди.

Також місто виділило кошти на вирішення соціально-побутових питань мешканцям зруйнованої п’ятиповерхівки. 12 родин отримають 320 тисяч гривень, сума виплат становитиме від 20 до 40 тисяч. Сім'ям загиблих криворіжців виділено по 25 тисяч гривень на поховання.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах