Під загрозою пістолета: у Дніпрі у чоловіка вкрали велику суму грошей

Під загрозою пістолета: у Дніпрі у чоловіка вкрали велику суму грошей -

Під загрозою пістолета: у Дніпрі у чоловіка вкрали велику суму грошей - фото: dp.npu.gov.ua

Події
02 червня 2023 17:51

Правоохоронці затримали чоловіків, які вкрали з квартири 51-річного жителя Дніпра велику суму грошей.

У ГУНП у Дніпропетровській області розповіли, що у квітні чоловік побачив записку, що його автомобіль заблокований. Щоб отримати доступ до нього, йому треба перерахувати гроші на криптогаманець. Одразу після цього до нього підійшли двоє невідомих, стали погрожувати вогнепальною зброєю та вимагати гроші. Разом з дніпрянином вони пішли до його квартири та забрали гроші у сумі 150 тисяч гривень та 50 тисяч доларів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У розкритті розбійного нападу, крім поліцейських Дніпра, брали участь правоохоронці ще трьох областей та управління кримінального аналізу. Завдяки спільній роботі поліцейські встановили місце перебування учасників злочинної групи та 30 травня затримали їх. Як з’ясувалося, вони переховувалися у Донецькій області.

Під час обшуків за місцями проживання та в автомобілі фігурантів правоохоронці вилучили 70 тисяч гривень, 11 тисяч доларів, мобільні телефони, банківські картки. 

31 травня слідчі повідомили затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення – розбій, вчинений в умовах воєнного стану. Максимальне покарання за злочин – це до 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах