Філатов закликав повідомляти про проблеми зі сховищами у Дніпрі

Філатов закликав повідомляти про проблеми зі сховищами у Дніпрі -

Філатов закликав повідомляти про проблеми зі сховищами у Дніпрі - фото умовне: vechirniy.kyiv.ua

Події
02 червня 2023 10:57

Мер Борис Філатов після трагедії у Києві зобов’язав профільні департаменти та служби перевірити, чи доступні бомбосховища у Дніпрі. Відповідне рішення опублікували на сайті міської ради.

За словами Філатова, лише публічність може подолати перепони між деякими відомствами, що виникають з облаштуванням укриттів.

- Я хочу просто нагадати всім, кого це стосується. ДСНС, яка не дає погодження на реконструкцію укриттів, бо "не відповідає нормам". Фонду держмайна, що сів своєю товстою дупою на купу бомбосховищ і робить вигляд, що це цінне майно, яке не треба віддати Місту, а можна натомість продати з вигодою. Правоохоронцям, які не вважають за потрібне привести до тями величезну кількість приватних суб'єктів, котрі не пускають до себе громадян під час повітряних тривог (ЖК "Рибінський", п*скудо, тобі особливий привіт). Ну і, звичайно, своїм підлеглим, яких десятки тисяч, але хтось, схоже, розслабив свої булки, – написав мер Дніпра.

Міський голова також додав, що містяни можуть писати про проблемні сховища у коментарі до його допису.

В оприлюдненому ним розпорядженні, зокрема, йдеться що департаменти ЖКГ, охорони здоров'я, гуманітарної політики, адміністративних послуг, а також молодіжної політики та національно-патріотичного виховання повинні забезпечувати цілодобовий доступ до укриттів у підпорядкованих їм будівлях.

Також департамент громадського порядку і цивільного захисту перевірить всі скарги містян щодо недопущення до сховищ. Результати передадуть до правоохоронних органів, а з порушниками серед керівників комунальних підприємств, установ і закладів невідкладно розірвуть трудові контракти.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах