Продавала педофілам і змушувала їсти фекалії: у Польщі судять матір п'ятьох дітей із Дніпропетровської області

Продавала педофілам і змушувала їсти фекалії: у Польщі судять матір п'ятьох дітей із Дніпропетровської області

Продавала педофілам і змушувала їсти фекалії: у Польщі судять матір п'ятьох дітей із Дніпропетровської області - фото: poznan.wyborcza.pl

Події
31 травня 2023 15:14

У польському місті Познань судять 52-річну переселенку із Дніпропетровської області. Жінку звинувачують у катуванні п'ятьох дітей.

Як повідомили у польському виданні poznan.wyborcza.pl, у березні минулого року жінка переїхала з Синельникового до Польщі з п'ятьма прийомними дітьми. За даними слідства, знущатися з них вона почала ще в рідній країні, але продовжила і в Польщі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Стало відомо про це тоді, коли польська родина допомагала переселенці продуктами, одягом та побутовою технікою. Люди помітили, що діти бояться мати настільки, що не розмовляють у її присутності. Пізніше, коли матері не було вдома, вони розповіли мешканці Польщі, що з ними робить мати.

Правоохоронці з'ясували, що жінка виривала дітям волосся, била кулаком, рукою, ременем, товкачем, сковорідкою та лозиною. Вона засовувала до рота дітям забруднені пелюшки і змушувала їсти собачі фекалії.

Дітей морили голодом. П'ятирічна дівчинка важить лише 12 кілограмів, а 9-річний хлопчик казав, що "не може їсти, поки йому це не дозволить мама, бо він боїться".

Прокуратура Польщі також встановила, що мати давала дітям таблетки, гриби та невстановлені речовини. Від них у неповнолітніх паморочилося в голові, вони засинали і не могли рухати кінцівками, розплющити очі. Жінка продавала дітей педофілам, дозволяючи ґвалтувати їх. Нині цих чоловіків розшукують.

Суд був 3 січня, підозрюваній продовжили арешт. Жінка свою вину визнала частково. Вона сказала, що справді могла вдарити дітей "через стрес", але інших звинувачень не визнала. Розслідування продовжується.

Дітей у жінки забрали, але вони бояться "примари Свєти, яка прийде їх вбивати". Психіатричне рішення прокуратура вже отримала. Вона свідчить про те, що жінка осудна і може постати перед судом. Також був медичний огляд, що підтверджує слова дітей.

Прокуратура Познані звернулася до України за правовою допомогою, а суд продовжив арешт жінки до кінця 2023 року. Зі слідчого ізолятора Світлана написала листа до посольства України, в якому просить допомогти їй повернутися на батьківщину.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах