У Дніпрі затримали чоловіка, який продавав гранати

У Дніпрі затримали торговця зброєю -

У Дніпрі затримали торговця зброєю - фото: dp.npu.gov.ua

Події
30 травня 2023 16:46

Поліцейські затримали у Дніпрі 42-річного чоловіка, який продавав гранати різного типу. Йому повідомили про підозру.

Як розповіли у ГУНП У Дніпропетровській області, 29 травня правоохоронці затримали чоловіка під час продажу боєприпасів. Гранати вилучили та направили на проведення експертизи. Сім гранат чоловік планував продати за 7000 гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вдома у дніпрянина провели обшук. Під час нього вилучили ще три корпуси гранат Ф-1, чотири запали, тротилову шашку вагою 200 грамів та 455 патронів різного калібру. Чоловіка затримали.

Учора, 29 травня, слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що у Дніпрі чоловік напав на свою колишню співмешканку. Коли жінка йшла на роботу, чоловік простежив за нею та напав. Спочатку побив її, а потім поранив ножем. 43-річну жінку госпіталізували до лікарні. Поліцейські згодом затримали 52-річного нападника.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах