У Дніпрі "швидка" відмовилася приїжджати на виклик до безпорадної жінки: що говорять медики

У Дніпрі "швидка" відмовилася приїжджати на виклик до безпорадної жінки: що говорять медики -

У Дніпрі "швидка" відмовилася приїжджати на виклик до безпорадної жінки: що говорять медики - фото: facebook.com/anna.karpechenkova

Події
29 травня 2023 13:19

Днями у Дніпрі виник скандал через те, що "швидка" відмовилася приїжджати до безпорадної жінки, яка лежала біля автовокзалу. Ситуацію прокоментували медики.

Очільниця громадської організації "Пані Патронесса" Ганна Карпеченкова розповіла, що інцидент стався у п’ятницю, 26 травня, поблизу автовокзалу. Жінка без взуття, у шкарпетках та нижній білизні лежала у безпорадному стані.

На місце вирішили викликати "швидку допомогу". Під час виклику ставили питання про ушкодження, стан сп’яніння, чому вона тут і що робила до цього. Згодом їм відповіли, що «швидка» до п’яних не виїжджає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після цього на місце вирішили викликати поліцію. Жінці ставало гірш і вона просили води. Її мова була нерозбірливою. Патрульні змогли викликати "швидку". Лікарі оглянули жінку, у неї виявили травму голови. Її вирішили госпіталізувати.

Представниця обласного центру екстреної медицини Марія Стебельськапрокоментувала ситуацію. Вона підтвердила, що такий виклик дійсно надходив. Вона наголосила, що екстрена медична допомога виїжджає до людини, яка знаходиться у невідкладному стані.

- Ключові питання диспетчера "103" – є дихання, є свідомість? Жінка, зі слів викликаючого, пила воду та розмовляла (є дихання, є свідомість). Після надходження виклику від поліції бригада була направлена на місце події. Та який підсумок цього виклику? Жінку у алкогольному сп'янінні з гематомою біля ока, транспортували до лікарні, з якої вона майже одразу пішла. Задіяні ресурси служби, мінус одна бригада на годину, – написала Марія Стебельської.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах