У Дніпрі винесли вирок антиукраїнському агітатору

У Дніпрі винесли вирок антиукраїнському агітатору -

У Дніпрі винесли вирок антиукраїнському агітатору - фото: facebook.com/ssu.dnipro

Події
29 травня 2023 11:31

У Дніпрі до реального терміну ув’язнення засудили ворожого агітатора, який підтримував окупацію ворогом українських територій та виправдовував воєнні злочини агресора.

В Управлінні СБУ у Дніпропетровській області розповіли, що чоловік під час спілкування у близькому оточенні свої проросійські погляди не афішував, але у соцмережах активно поширював меседжі антиукраїнської направленості. Основним контентом його аккаунта в інтернеті були пости з підтримкою так званої "спеціальної воєнної операції" та окупації ворогом українських територій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У коментарях чоловік негативно висловлювався проти діючої влади, називаючи українців "фашистами" та "укронацистами", і виправдовував військову агресію РФ проти України. Ворожим агітатором виявився мешканець Дніпра – працівник підприємства у сфері логістики.

Індустріальний районний суд визнав чоловіка винним за статтею "Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників". Йому призначено покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі триває термін апеляційного оскарження.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах