Яка ситуація з коронавірусом у Дніпропетровській області

Яка ситуація з коронавріусом у Дніпропетровській області -

Яка ситуація з коронавріусом у Дніпропетровській області - фото: freepik.com

Події
28 травня 2023 13:20

У Дніпропетровській області продовжують фіксувати нові випадки захворювання коронавірусом.

З 19 по 25 травня на Дніпропетровщині виявили 343 випадки COVID-19. Зниження захворюваності у порівнянні з попереднім тижнем – на 14,5% (тоді виявили 401 випадок), повідомили у Дніпропетровському ОЦКПХ МОЗ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Спалах коронавірусу зареєстрували серед підопічних КЗ "Дніпропетровський геріатричний пансіонат" ДОР". Там захворіли 11 людей. Фахівці провели епідеміологічне розслідування, організували протиепідемічні заходи. Ситуація залишається на контролі.

За даними епідеміологічного моніторингу, захворюваність на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) знаходиться на низькому рівні інтенсивності епідемічного процесу. Зареєстровано 4578 випадків, що менше попереднього тижня на 13,1%.

Захворюваність на гострі кишкові інфекції (ГКІ) зросла на 37,3% у порівнянні з попереднім тижнем. Всього зареєстровано 103 випадки.

Захворюваність на вірусні гепатити поодинока. Зареєстровано чотири випадки.

Зареєстровано випадок підозри на кір серед дитини у П`ятихатьскому районі. Дитина госпіталізована до інфекційного відділення. Лабораторні дослідження та протиепідемічні заходи тривають.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах