У Дніпрі потрібна допомога ветклініці, яка постраждала через ракетну атаку

У Дніпрі потрібна допомога ветклініці, яка постраждала через ракетну атаку -

У Дніпрі потрібна допомога ветклініці, яка постраждала через ракетну атаку - фото: nashemisto.dp.ua

Події
28 травня 2023 12:39

У Дніпрі внаслідок ракетної атаки 26 травня постраждала ветеринарна клініка. Один із співробітників загинув.

Волонтер Юлія Гончарова розповіла, що у ветеринарній клініці хірургії лікаря Андрія Малишка врятували життя тисяч тварин. Там допомагали важким пацієнтам, які були скалічені людьми. Такой у клініці рятували французьких бульдогів, яких кидали господарі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після ракетної атаки лікарі витягли з-під завалів всіх тварин, навіть важких післяопераційних. Серед них була маленька Наомі – пройшло лише дві доби після операції. Її теж врятували з палаючої будівлі. Лікарня втратила все обладнання.

Дізнатися, як допомогти лікарні, можна за цим посиланням.

Зі зруйнованої клініки врятували тварин -Зі зруйнованої клініки врятували тварин - фото: facebook.com/goncharova.narodnyityl

Нагадаємо, що 26 травня російські війська обстріляли одну з лікарень у Дніпрі. Внаслідок удару постраждали більше 30 людей, а загинули четверо людей. Дісталося і тваринам у найближчій ветклініці. На місці прильоту виникли сильні пожежі.

Що стосується руйнувань, то загалом за підсумками масованої ракетної атаки вночі та денного обстрілу – у місті понад тисяча вибитих вікон: в амбулаторіях, житлових будинках, у школах та дитсадках, у корпусі стадіону та у дитячих позашкільних закладах, у низці інфраструктурних та торгових об'єктів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах