Військові розповіли, скільки ракет та безпілотників збили у Дніпропетровській області

Військові розповіли, скільки ракет та безпілотників збили у Дніпропетровській області -

Військові розповіли, скільки ракет та безпілотників збили у Дніпропетровській області - фото: espreso.tv

Події
26 травня 2023 09:48

Сьогодні вночі, 26 травня, російські війська масовано атакували Дніпропетровську область. Ворог застосував крилаті ракети та безпілотники.

Як повідомили у Повітряному командуванні "Схід", комбінований удар противник наносив у період з 03:25 по 04:10. Підрозділи повітряного командування збили п’ять крилатих ракет типу Х-101/555 в районі міста Дніпро та 14 дронів-камікадзе у Дніпропетровській, Донецькій, Харківській та Запорізькій областях.  Ще п'ять БпЛА знищено силами інших військових формувань регіону.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що російські війська атакували Дніпропетровську область ракетами та дронами. Під ворожим ударом опинився Дніпро. У приватному будинку виникла пожежа, але її вже загасили. Унаслідок обстрілу були пошкоджені два будинки та авто. Зайнялося й на двох приватних підприємствах. Вогонь рятувальники приборкали.

У Дніпрі пошкоджена заправка. Постраждав один із її працівників. Чоловіку надали допомогу – він буде лікуватися вдома. Серйозних руйнувань також зазнало транспортне підприємство. Усюди триває обстеження територій. Інформація уточнюється.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах