На трасі Дніпро-Харків згоріла вантажівка (фото)

На трасі Дніпро-Харків згоріла вантажівка -

На трасі Дніпро-Харків згоріла вантажівка - фото: dp.dsns.gov.ua

Події
25 травня 2023 12:07

У середу, 24 травня, на трасі у Дніпропетровській області виникла пожежа – згорів вантажний автомобіль.

Подія сталася близько 15:30 на трасі М-29 Дніпро – Харків поблизу села Вільне у Новомосковському районі. На місце виїхало чергове відділення вогнеборців із Новомосковська, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рятувальники з’ясували, що вогонь охопив напівпричіп вантажного автомобіля Volvo FH 12. Вони одразу приступили до гасіння пожежі. Унаслідок пожежі було знищено тент, колеса та пошкоджено конструкцію напівпричіп вантажного автомобіля. Площа загорання склала приблизно 30 квадратних метрів. Загорання вдалося локалізувати приблизно за 45 хвилин, а повністю загасити ще за 40 хвилин. Ніхто з людей не загинув та не постраждав.

У Дніпропетровській області загорівся автомобіль -У Дніпропетровській області загорівся автомобіль - фото: dp.dsns.gov.ua

Нагадаємо, що вчора ввечері ворог атакував Нікопольський район дроном-камікадзе. Окупанти вдарили по Марганецькій громаді. Унаслідок атаки був пошкоджений приватний будинок. Ніхто з людей не постраждав. Сьогодні зранку агресор знову вдарив по Нікополю. Інформація щодо наслідків обстрілу уточнюється.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах