На Дніпропетровщині чоловік пропагував комуністичний режим: що йому загрожує

На Дніпропетровщині чоловік пропагував комуністичний режим: що йому загрожує

На Дніпропетровщині чоловік пропагував комуністичний режим: що йому загрожує - фото: vgolos.ua

Події
15 травня 2023 13:59

У Нікополі чолові агітував за комуністичний режим. Його затримали правоохоронці.

Як повідомили в ГУНП Дніпропетровської області, 62-річний мешканець Нікополя на власній сторінці у забороненій соцмережі публікував фотографії з символікою комуністичного режиму та пропагував його.

У Нікополі чоловік підтримував комунізмУ Нікополі чоловік підтримував комунізм - фото: t.me/gunpvdp

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

12 травня правоохоронці викрили його та повідомили йому про підозру за частиною 1 статті 436-1 Кримінального кодексу України (поширення символіки комуністичного тоталітарного режиму). Чоловіку загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, у компанії "Дніпрогаз" повідомили, що не мають відношення до повернення переплати за газ, яка сформувалася станом на 1 травня 2023 року. АТ "Дніпрогаз" надає послуги з доставки газу, не здійснює нарахування за спожитий газ та не отримує кошти за його продаж більше семи років. Отже, для повернення переплати за спожитий газ, яка накопичилась у побутових споживачів через перехід від одного постачальника газу до іншого у травні 2022 року, необхідно звертатися саме до постачальника газу, розрахунки з яким здійснювались до 01.05.2022 року. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах