Значні втрати окупантів: яка ситуація на Криворізькому напрямку

Значні втрати окупантів: яка ситуація на Криворізькому напрямку

Значні втрати окупантів: яка ситуація на Криворізькому напрямку - фото умовне: konkurent.ua

Події
15 травня 2023 13:05

Українські військові продовжують знищувати ворога, його техніку та зброю на Криворізькому напрямку фронту.

Так, за минулу добу українська авіація нанесла удар по зосередженню окупантів в Каховському районі. Ракетно-артилерійські підрозділи знищили п’ять ворожих безпілотників ударного та оперативного-тактичного типів, п’ять бойових броньованих машин, самохідний "Тюльпан", дві крупнокаліберні гармати, чотири одиниці автотехніки та два польових пункти боєприпасів. Про це повідомив голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Не маючи успіхів на полі бою, ворог продовжує обстрілювати мирні населені пункти на Херсонщині. Окупанти завдають злочинних ударів ракетами, ударними БПЛА, б'ють з РСЗВ та важкої артилерії.

Нагадаємо, протягом 14 травня російські війська двічі обстріляли Дніпропетровську область. Під ворожим ударом знову був Нікопольський район. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що ворог двічі спрямував важку артилерію на Марганецьку громаду. Загалом по населеним пунктам випустили більше півтора десятка снарядів. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах