У Дніпрі під час руху загорівся автобус

У Дніпрі під час руху загорівся автобус -

У Дніпрі під час руху загорівся автобус - фото: dp.dsns.gov.ua

Події
14 травня 2023 16:34

Сьогодні, 14 травня, у Дніпрі під час руху почав горіти великий автобус. На місце події викликали рятувальників.

У ГУ ДСНС у Дніпропетровській області розповіли, що близько 13:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про займання автобусу. Подія сталася на проспекті Свободи у Новокодацькому районі міста. На місце виїхало чергове відділення рятувальників.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вогнеборці з’ясували, що пожежа виникла в автобусі під час руху. Вогонь миттєво охопив моторний відсік. Площа загорання склала приблизно три квадратних метрів. Унаслідок пожежі був пошкоджений моторний відсік автобусу Mercedes-Benz. Вогонь вдалося локалізувати через десять хвилин, а повністю загасили ще через п’ять хвилин. Ніхто з людей не постраждав.

У Дніпрі спалахнув автобус -У Дніпрі спалахнув автобус - фото: dp.dsns.gov.ua

Нагадаємо, що сьогодні, 14 травня, російські війська атакували Дніпропетровську область з артилерії. Є поранені серед місцевих жителів. Російські війська атакували Марганецьку громаду, що у Нікопольському районі. Пообіді ворог поцілив по населеним пунктам з артилерії. Унаслідок цього травми отримали двоє людей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах