У Дніпропетровській області через обстріл постраждали двоє людей

У Дніпропетровській області через обстріл постраждали двоє людей -

У Дніпропетровській області через обстріл постраждали двоє людей - фото умовне: slovoidilo.ua

Події
14 травня 2023 15:53

Сьогодні, 14 травня, російські війська атакували Дніпропетровську область з артилерії. Є поранені серед місцевих жителів.

Як повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, російські війська атакували Марганецьку громаду, що у Нікопольському районі. Пообіді ворог поцілив по населеним пунктам з артилерії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Унаслідок ворожого обстрілу постраждали двоє людей – 38-річні чоловік та жінка. Їх госпіталізували у лікарню у стані середньої тяжкості. У постраждалих діагностували мінно-вибухові травми, контузії, осколкові ураження. Наслідки атаки нині уточнюються.

Нагадаємо, що 13 травня близько 11 години збройні сили РФ обстріляли зі ствольної артилерії територію міста Нікополь. Внаслідок обстрілу осколкові поранення отримав 57-річний місцевий житель, який у цей час їхав на своєму автомобілі. Чоловіка госпіталізували до лікарні з тяжкими травмами. Було також понівечено машину, дві п’ятиповерхові житлові будинки, приватні будинки, господарські споруди, паркани та лінії електропередач. О 22-ій годині артилерія окупантів поцілила по селу Покровської громади, що також у Нікопольському районі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах