Яка ситуація на пляжах Дніпра після підтоплення

Яка ситуація на пляжах Дніпра після підтоплення -

Яка ситуація на пляжах Дніпра після підтоплення - фото: dniprorada.gov.ua

Події
11 травня 2023 14:45

У Дніпрі активно наводять на територіях Мануйлівського та Придніпровського пляжів після підтоплення, яке стало внаслідок підвищення рівня води у річці.

Начальник служби благоустрою КП "Парк культури та відпочинку "Придніпровський" Роман Мироненко розповів, що на пляжі Мануйлівський було значене підтоплення території. Вода стояла заввишки 40-50 метрів. Там намило багато природнього сміття (деревини, мушель, комишів). Тому після зниження рівня води у річці почали прибирати пляж. За його словами, цей процес кропіткий, роботи дуже багато, оскільки наразі вже вивезли шість кубічних метрів сміття.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі прибирають пляжі -У Дніпрі прибирають пляжі - фото: dniprorada.gov.ua

Також комунальники прибирають пляжну частину парку Сагайдак. Там упорядковують територію від усього, що намило, а пісок очищають за допомогою спецмашини. 

Так само прибирають і пляж Придніпровський. Тут очищують територію від мушель, водоростей, комишів, які намило через підвищення рівня води. Враховуючи ландшафт (парк розташований під невеликим нахилом), рівень води тут був набагато меншим. Однак природнього сміття тут теж намило. До кінця тижня пляж планують очистити.

Пляжі прибирають комунальники -Пляжі прибирають комунальники - фото: dniprorada.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах