У Дніпропетровській області чоловік напав на підлітка, який заступився за дівчину

У Дніпропетровській області чоловік напав на підлітка, який заступився за дівчину -

У Дніпропетровській області чоловік напав на підлітка, який заступився за дівчину - фото: dp.npu.gov.ua

Події
11 травня 2023 11:10

У Дніпропетровській області 14-річний хлопець заступися за дівчину, яку батько вдарив у живіт. У відповідь на це чоловік напав на хлопця з ножем та поранив його у ногу.

У ГУНП у Дніпропетровській області розповіли, що подія сталася 9 травня близько 17:50 на території стадіону навчального закладу у Кам’янському. Між чоловіком та його донькою виникла сварку, під якої він вдарив дитину у живіт. Підліток спробував зупинити агресора, але чоловік напав на нього з ножем та поранив у ногу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Хлопця доправили до лікарні. Наразі його здоров`ю та життю нічого не загрожує. З обома постраждалими дітьми поспілкувалися ювенальні поліцейські. 36-річного жителя іншої області затримали правоохоронці. Йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого за статтею хуліганство. Також за фактом побиття дівчини вирішується питання про відкриття кримінального провадження за умисне легке тілесне ушкодження.

Нагадаємо, що увечері та вночі російські війська вдарили по Нікополю у Дніпропетровській області. Внаслідок нічного обстрілу у місті пошкоджені три приватні будинки, чотири господарські споруди та авто.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах