У Кривому Розі в клубі молодь танцювала під російську музику (відео)

У Кривому Розі в клубі молодь танцювала під російську музику (відео)

У Кривому Розі в клубі молодь танцювала під російську музику (відео) - фото: t.me/svoiKR

Події
08 травня 2023 13:47

Нещодавно у одному з клубів Кривого Рогу молодь танцювала під російьку пісню. 

У мережу виклали відео з криворізького клубу Lama room, на якому чути російську пісню "Нон стоп". Також видно, що відвідувачі закладу активно підспівують та танцюють під цю російську музику. Про це повідомили "Свої Кривий Ріг".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Адміністрація клубу зазначає, що ді-джеї, які вмикали заборонені пісні під час війни, не штатні співробітники закладу. Також там додали, що готують публічне вибачення.

Раніше пісня "Нон стоп" належала російському колективу Reflex, який неодноразово виступав на сцені у Москві та отримував від влади РФ державні нагороди. У 2017 році, після початку війни на Донеччині, композицію викупив український гурт "Пошлая Молли".

Нагадаємо, удень 7 травня російські війська завдали удару по Нікополю у Дніпропетровській області. Постраждав місцевий житель. Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук повідомив, що окупанти обстріляли місто з важкої артилерії. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах