Скільки будинків у Дніпрі залишаються затопленими

Скільки будинків у Дніпрі залишаються затопленими -

Скільки будинків у Дніпрі залишаються затопленими - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
08 травня 2023 10:04

У Дніпропетровській області триває ліквідація наслідків підтоплення населених пунктів. Це пов’язано з весняним водопіллям.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, на ранок 8 травня на території Дніпропетровської області залишаються підтопленими:

  • 39 будинків – 7 у селищі міського типу Курилівка у Петриківській селищній ТГ Дніпровського району, 1 у місті Новомосковськ Новомосковського району, 31 у селі Іллінка Нікопольського району;
  • 59 територій приватних домоволодінь – 5 у Дніпрі, 22 у селищі міського типу Курилівка у Петриківській селищній ТГ Дніпровського району, 1 у місті Новомосковськ Новомосковського району, 31 у селі Іллінка Нікопольського району.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З початку пропуску весняного водопілля рятувальники відкачали 88 216 кубічних метрів води.

Заначимо, що 5-8 травня внаслідок пропуску весняного водопілля через водосховища Дніпровського каскаду, утримуватиметься затоплення заплавних територій та понижених ділянок у ряді прирічкових населених пунктів на Кам’янському, Дніпровському водосховищах у Дніпропетровській області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах