У Дніпрі планують модернізувати "Авангард"

У Дніпрі планують модернізувати "Авангард" -

У Дніпрі планують модернізувати "Авангард" - фото: nashemisto.dp.ua

Події
07 травня 2023 14:22

На житловому масиві Придніпровський планують відродити стадіон "Авангард". Після реконструкції він може стати чудовим місцем для занять спортом та розвитку спортивних талантів.

Зараз стадіон перебуває у занедбаному стані. Міська влада планує його відремонтувати завдяки залученню інвестицій, передає "Наше місто".

Як повідомив начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики ДМР Олександр Осипов, зараз триває активний пошук інвесторів для реконструкції стадіону. Він зазначив, що у Дніпрі є сильні спортсмени різного профілю, тому розвиток професійного спорту – важливий акцент для нашого міста та всієї України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дитячий тренер Антон Кодрін зазначив, що зараз Дніпру не вистачає великих футбольних полів зі штучним або натуральним покриттям, де можна проводити чемпіонати області, всеукраїнські змагання та тренування для спортсменів. Наразі системно проводити тренування на стадіоні "Авангард" немає можливості, бо територія перебуває у достатньо складному стані.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області з наступного тижня запускають нові електрички.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах