На Дніпропетровщині 11-річний хлопчик вистрелив з рушниці у подругу

На Дніпропетровщині 11-річний хлопчик вистрелив з рушниці у подругу

На Дніпропетровщині 11-річний хлопчик вистрелив з рушниці у подругу - фото: unian.ua

Події
06 травня 2023 12:38

4 травня у Дніпропетровській області 11-річний хлопчик вистрелив з пневматичної рушниці у подругу. Дівчинку госпіталізували.

Подія сталася у селі Маївка. Пневматичну рушницю діти знайшли під час прогулянки. Спочатку вони заховали її, а згодом вирішили дістати. 11-річний хлопчик натиснув на гачок і випадково вистрелив у 11-річну подругу. Металева кулька влучила у ліву підключичну ділянку, повідомляє телеграм-канал "Дніпро Оперативний війна".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Постраждалу дитину госпіталізували до лікарні. Наразі її життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, сьогодні зранку, 6 травня, окупанти обстріляли місто Нікополь Дніпропетровської області. Постраждали троє людей і є руйнування. Як повідомив голова Дніпропетровської області Сергій Лисак, з "Граду" та важкої артилерії окупанти вдарили по промисловому підприємстві у Нікополі. По ньому випустили понад 40 снарядів. На місці працюють рятувальники та правоохоронці. Вони з’ясовують наслідки ворожої атаки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах