У Дніпропетровській області через пожежу в очереті постраждали діти

У Дніпропетровській області через пожежу в очереті постраждали діти -

У Дніпропетровській області через пожежу в очереті постраждали діти - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
04 травня 2023 11:00

У Дніпропетровській області двоє дітей постраждали під час пожежі на відкритій території біля водойми.

Учора, 3 травня, близько 16:25 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що поблизу вулиці Приміська у Кривому Розі горить очерет. На місце приїхали криворізькі вогнеборці, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Рятувальники з’ясували, що поблизу водойми горить очерет. Через пориви вітру пожежа стрімко поширювалася. До рятувальників звернулися двоє дітей, у яких були термічні опіки. Зі слів хлопчиків, вони сиділи на риболовному пірсі та ловили рибу. Зненацька почули позаду шум, озирнулися та побачили велике полум’я та дим. Злякавшись, діти побігли через палаючий очерет до берега.

Унаслідок пожежі 11-річний хлопчик отримав термічні опіки обличчя та рук першого і другого ступеня. Інший 13-річний хлопчик отримав термічні опіки лівого плеча першого ступеня. Медики надали дітям першу допомогу, а потім відвезли до лікарні.

Загальна площа пожежі склала приблизно чотири гектари. Рятувальники локалізували вогонь приблизно о 17:10, а повністю загасили о 18:23.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах