Ракетний удар по Павлограду: рятувальники розповіли про ліквідацію наслідків

Ракетний удар по Павлограду: рятувальники розповіли про ліквідацію наслідків -

Ракетний удар по Павлограду: рятувальники розповіли про ліквідацію наслідків - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
01 травня 2023 14:26

Окупаційні війська завдали ракетного удару по Павлоградському району Дніпропетровської області. Внаслідок атаки виникла пожежа.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, було влучання у промислове підприємство. На місці виникла пожежа. Рятувальникам вдалося ліквідувати загорання близько дев’ятої години ранку.

Наразі відомо, що внаслідок ворожого обстрілу у Павлограді було пошкоджено 24 багатоповерхівки, 80 приватних житлових будинків, дев’ять закладів шкільної та дошкільної освіти та п’ять магазинів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окупанти атакували ракетами Дніпропетровську область -Окупанти атакували ракетами Дніпропетровську область - фото: facebook.com/MNSDNE

У Вербківській територіальній громаді, що у Павлоградському районі, буо пошкоджено 40 приватних житлових будинків. Обстеження населених пунктів ще триває.

Унаслідок обстрілу пошкоджено будинки -Унаслідок обстрілу пошкоджено будинки - фото: facebook.com/MNSDNE

Загалом у Павлоградському районі, попередньо, постраждали 34 людини, у тому числі п'ятеро дітей.

На місцях працювали рятувальники -На місцях працювали рятувальники - фото: facebook.com/MNSDNE

Нагадаємо, що у неділю, 30 квітня, російські війська з важкої артилерії двічі обстріляли цивільну інфраструктуру Нікополя у Дніпропетровській області. Ворожі снаряди влучили в багатоповерховий будинок. Унаслідок цього смертельне поранення отримав 48-річний чоловік. Ще двоє люди отримали осколкові поранення. Російськими снарядами було зруйновано дах, стіни та вікна двох приватних будинків. У п'ятиповерхівках та приватних будинках вибуховою хвилею вибило вікна.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах