На Дніпропетровщині мешканці вирубали лісу на мільйони гривень

На Дніпропетровщині мешканці вирубали лісу на мільйони гривень

На Дніпропетровщині мешканці вирубали лісу на мільйони гривень - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
01 травня 2023 16:30

У Дніпропетровській області мешканець організував схему незаконної вирубки лісу. Він та його співучасники нанесли державі збитків на понад два мільйони гривень. Їм повідомлено про підозру.

Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, чоловік організував злочинну схему вирубки лісу на території Дніпровського району та залучив до неї п’ятьох знайомих. Вони завозили вирубані дерева на орендовану територію, виготовляли дрова та продавали їх приватним особам і компаніям області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час чергової рубки та вивезення дерев чоловіків викрили та затримали. Правоохоронці провели обшуки та вилучили 800 кубометрів дров, бензопили, транспортні засоби на загальну суму понад чотири мільйони гривень. Лісоруби нанесли державі збитків на понад два мільйони гривень.

У Дніпрі затримали чорних лісорубівУ Дніпрі затримали чорних лісорубів - фото: t.me/dnipr_gp_gov_ua

За процесуального керівництва Правобережної окружної прокуратури Дніпра шістьом учасникам організованої групи повідомлено про підозру за фактом незаконної порубки, перевезення, зберігання та збуту лісу (частина 3 статті 27, частина 3 статті 28, частина 4 статті 246 КК України). Чотирьох з них тримають під вартою.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах