Збільшилася кількість постраждалих через ракетний удар по Павлограду

Збільшилася кількість постраждалих через ракетний удар по Павлограду -

Збільшилася кількість постраждалих через ракетний удар по Павлограду - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
01 травня 2023 11:04

У Павлограді у Дніпропетровській області збільшилася кількість постраждалих через ракетний удар, який російські війська завдали у ніч на 1 травня.

Зранку було відомо, що через ворожу атаку постраждали 25 людей. Як повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, кількість травмованих збільшилася до 34 людей. Серед постраждалих – п’ятеро дітей. Наймолодшій дівчинці лише вісім років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У людей діагностували забої, переломи, різані та рвані рани, контузії, отруєння продуктами горіння. Дві жінки, 45 та 55 років, перебувають у реанімації. Всі інші лікуються амбулаторно.

Нагадаємо, що сьогодні вночі військові повітряного командування "Схід" збили сім ворожих ракет. Проте були влучання у Павлоградському районі. У Павлограді пошкоджено промислове підприємство. Там сталася пожежа, яку рятувальники вже загасили. В житловому районі понівечено 19 багатоповерхівок, 25 приватних будинків, 6 закладів шкільної та дошкільної освіти, 5 магазинів. Окрім цього, є руйнування у громадах Павлоградського району.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах