У Дніпрі почали працювати фонтани (фото)

У Дніпрі почали працювати фонтани -

У Дніпрі почали працювати фонтани - фото: dniprorada.gov.ua

Події
01 травня 2023 13:35

У понеділок, 1 травня, у Дніпрі запустили фонтани. Упродовж дня почнуть працювати 10 із 14 фонтанів. Решту запустять протягом тижня. 

У міській раді повідомили, що у зимовий період фонтани готували до нового сезону. Так, спеціалісти виконали ревізію електричного та механічного обладнання. На початку весни все змонтували, випробували електричні мережі. Фонтани обслуговують близько 30 осіб, які стежать за насосним та іншим обладнанням, системою подачі води тощо.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Першим запустили фонтан "Водяна сфера", що на Січеславській Набережній. Розпилення води тут відбувається за допомогою спеціальних фонтанних насадок, які перетворюють її у дрібну фракцію – маленькі краплини.

У Дніпрі запустили фонтани -У Дніпрі запустили фонтани - фото: dniprorada.gov.ua

Першим запустили "Водяну сферу" -Першим запустили "Водяну сферу" - фото: dniprorada.gov.ua

У міській раді зазначають, що купатися у фонтанах суворо заборонено. Фонтани у місті працюватимуть до кінця вересня або початку жовтня залежно від погодних умов.

Нагадаємо, що сьогодні, 1 травня, у Дніпрі почали працювати ще два ресторани швидкого харчування "Макдональдс". Адреси працюючих закладів можна знайти за цим посиланням.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах