Яка погода буде у Дніпрі на вихідних

Яка погода буде у Дніпрі на вихідних -

Яка погода буде у Дніпрі на вихідних - фото: freepik.com

Події
28 квiтня 2023 17:57

Згідно з попереднім прогнозом, у Дніпрі на вихідних очікується хмарна погода. Парасольки далеко ховати поки що рано, оскільки знову можливі дощі.

Субота (29 квітня)

Прогноз погоди у Дніпрі на 29 квітня -Прогноз погоди у Дніпрі на 29 квітня - фото: sinoptik.ua

Протягом усього дня у Дніпрі переважатиме похмура погода – сонце не буде з’являтися з-за хмар. Температура повітря зранку буде приблизно 8-9 градусів, а вдень – до 12 градусів. Уночі почнеться сильний дощ, який вранці послабшає. До середини дня він зовсім скінчиться. При цьому можливий вітер швидкістю до семи метрів на секунду.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Неділя (30 квітня)

Прогноз погоди у Дніпрі на 30 квітня -Прогноз погоди у Дніпрі на 30 квітня - фото: sinoptik.ua

Уночі піде дощ, який вранці лише посилиться. У другій половині дня опадів не очікується. Погода у неділю також буде похмурою. Температура повітря зранку буде приблизно 8-9 градусів, а вдень – 10-11 градусів. Сильного вітру синоптики не прогнозують – можливі пориви до чотирьох метрів на секунду.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки весняного водопілля, через яке затопленими були сотні будинків. Наразі затоплено 32 будинки та 40 територій приватних домоволодінь. За весь час рятувальники вже відкачали 17 116 кубометрів води.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах