Філатов відповів, чи повернуться школярі на очне навчання з 1 вересня

Філатов відповів, чи повернуться школярі на очне навчання з 1 вересня -

Філатов відповів, чи повернуться школярі на очне навчання з 1 вересня - фото: pexels.com

Події
27 квiтня 2023 12:35

Міський голова Борис Філатов заявив, що школярі Дніпра можуть повернутися на офлайн-навчання з 1 вересня. При цьому є певні умови.

За словами Бориса Філатова, на сьогодні існує проблема "втраченого покоління". Оскільки два роки діти навчалися онлайн через коронавірус, а зараз більше року школи прцюють дистанційно чере загрози ракетних обстрілів. Також є проблеми з позашкільною освітою та роботою спортивних секцій. Про це він розповів в інтерв’ю на каналі "Цікаво" з наймолодшим журналістом України – 12-річним Кирилом Передерієм.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мер Дніпра каже, що він все більше схиляється до того, що якщо ситуація на фронті буде стабілізована, то з 1 вересня школи у місті будуть працювати в офлайн-режимі. Це стосується спортивних секцій і змагань. Філатов наголосив, що потрібно розвивати молодь і спорт.

Нагадаємо, що у Кривому Розі в офлайн-режимі планують відновити роботу дитячі садочки. Також за парти можуть повернутися школярі. Олександр Вілкул розповів, що орієнтовно з 15 квітня у місті деякі дитячі садочки почнуть працювати у режимі чергових груп. Якщо безпекова ситуація буде стабільною, то з 1 вересня можуть відновити очне навчання у школах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах