У Кривому Розі планують відновити офлайн-навчання у школах

У Кривому Розі планують відновити офлайн-навчання у школах -

У Кривому Розі планують відновити офлайн-навчання у школах - фото: t.me/vilkul

Події
23 березня 2023 15:51

У Кривому Розі в офлайн-режимі планують відновити роботу дитячі садочки. Також за парти можуть повернутися школярі.

Олександр Вілкул розповів, що орієнтовно з 15 квітня у місті деякі дитячі садочки почнуть працювати у режимі чергових груп. Якщо безпекова ситуація буде стабільною, то з 1 вересня можуть відновити очне навчання у школах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Вілкула, наразі у Кривому Розі 102 заклади освіти мають дозвіл від ДСНС на використання сховищ. З 1 березня для підготовки дітей до першого класу відновлені заняття у 12 садочках та 65 школах. Закінчуються ремонти ще 46 укриттів.

У Кривому Розі готують укриття у навчальних закладах -У Кривому Розі готують укриття у навчальних закладах - фото: t.me/vilkul

- Це не просто – "стільчики поставити". Це електропроводка, вентиляція, санвузли та багато іншого – сховища укомплектовуються всім необхідним для перебування дітей. Також треба розуміти, що не кожна будівля школи чи дитсадка була спроєктована так, щоб мати сховище – так, у такому великому районі як Саксаганський, в жодному дитячому садочку немає можливості створити укриття, – зазначив Олександр Вілкул.

Заняття будуть проходити лише у тих закладах, де є укриття, а кількість дітей не повинна буде перевищувати кількість місць в укриттях. Батьки також повинні будуть надати письмову згоду.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах