У Дніпрі у ресторані "працюють" карликові свинки (відео)

У Дніпрі у ресторані "працюють" карликові свинки -

У Дніпрі у ресторані "працюють" карликові свинки - фото: dnipro.tv

Події
23 квiтня 2023 13:15

В одному з ресторанів Дніпра "працює" незвичайний персонал – дві карликові свинки Шанель та Цезар.

Хвостатий персонал "працює" у ресторані вже півтора місяцями і за цей час вони стали зірками соцмереж. Головний обов’язок свинок – це дарувати гарний настрій відвідувачам, йдеться у сюжеті "Дніпро ТВ".

Адміністратор закладу розповів, що після відкриття вони з колективом думали, яку "родзинку" додати ресторану. Серед варіантів було завести папуг чи канарейок, але потім прийшла ідея зі свинями. Для тих, кому дискомфортно їсти в компанії п’ятачків, створили другу залу, куди тварин не пускають.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами адміністратора, Цезар – досить ревнивий і одразу біжить, якщо бачить, що Шанель погладили. А от Шанель більше полюбляє випрошувати їжу у відвідувачів. У ресторані запевняють, що поросята чисті та охайні. Купають їх раз у десять днів. І якщо хтось із гостей хоче їх погладити, офіціанти дають антисептик. У тварин є ветеринарні паспорти, вони мають щеплення.

Законом України не заборонено перебування домашніх тварин у закладах громадського харчування. Головне, аби вони знаходились у належних умовах, які не доставляють їм дискомфорту.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах