Вода відступає: скільки будинків залишаються підтопленими на Дніпропетровщині

Вода відступає: скільки будинків залишаються підтопленими на Дніпропетровщині

Вода відступає: скільки будинків залишаються підтопленими на Дніпропетровщині - фото: suspilne.media

Події
22 квiтня 2023 11:06

У Дніпропетровській області через весняне водопілля затопило сотні будинків. Наразі ситуація покращується. Рятувальники фіксують зниження рівня води. 

Так, за даними ДСНС, станом на 22 квітня на території Дніпропетровської області залишаються підтопленими 65 будинків, 123 земельні ділянки та база відпочинку:

  • територія закладу відпочинку;
  • чотири будинки у місті Дніпро, 57 будинків у селищі міського типу Курилівка, чотири будинки в селищі міського типу Обухівка Обухівська селищна територіальна громада Дніпровський район;
  • 123 земельні ділянки: 15 садових будинків у Дніпрі, 10 будинків у селище міського типу Обухівка, 80 у селищі міського типу Курилівка, 18 у селищі міського типу Слобожанське Дніпровського району.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, мешканці, які постраждали від повені, можуть звернутися за допомогою до рятувальників та місцевої влади. У Дніпрі діє цілодобова "гаряча" лінія для жителів, які постраждали від надзвичайних ситуацій та війни. Вона працює без вихідних. Дзвінки приймають позмінно 12 операторів. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах