У Польщі грабіжник напав на українців: загинула жінка з Дніпропетровщини, її донька у реанімації

У Польщі грабіжник напав на українців: загинула жінка з Дніпропетровщини, її донька у реанімації

У Польщі грабіжник напав на українців: загинула жінка з Дніпропетровщини, її донька у реанімації - фото: legnica.naszemiasto.pl

Події
21 квiтня 2023 11:15

У Польщі сталася поножовщина у будинку, де жили українці. Грабіжник вбив жінку з Нікопольського району Дніпропетровщини та поранив її 14-річну доньку. Дівчинка у реанімації. 

Трагедія сталася у ніч на 16 квітня в місті Легніца. Там грабіжник пробрався у будинок, де жили вісім українців. 37-річна жінка хотіла зупинити його, але злочинець напав на неї. Він завдав їй ударів ножем в груди та шию. Від травм переселенка загинула. Про це повідомляє місцеве видання Legnica Naszemiasto.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Злочинець також напав з ножем на 14-річну доньку загиблої та ще одну українку. Дівчинка отримала важкі травми грудної клітини, шиї та потилиці. Її госпіталізували до лікарні, де провели складну операцію. Зараз дитина у важкому, але стабільному стані. Інша жінка отримала легкі поранення.

Відомо, що зловмисника вже знайшли та затримали правоохоронці. Ним виявився раніше засуджений за крадіжки місцевий житель. Йому загрожує довічне ув’язнення. Слідство триває.

Згодом виявилося, що загиблу жінку звуть Вікторія Зінченко. Вона та її донька родом з селища Кам’янське Нікопольського району. Односельці сім’ї відкрили збір коштів на допомогу дитині. Про це вони повідомили на сторінці селища у Facebook, пише Nikopolnews. 

У Польщі загинула жінка з Нікопольського районуУ Польщі загинула жінка з Нікопольського району - фото: nikopolnews.net

– Доброго дня, громадо! Як багато з вас знає у нас в селі сталось велике горе, на Пасху порізали молоду сім‘ю , мати (Вікторія Зінченком) загинула одразу, дівчинка знаходиться в реанімації. По проханню односельців, просимо відкрити збір сім‘ї загиблої, сума нереальна , але разом ми можемо зберегти життя хоча б дитині, – йдеться в повідомленні. Допомогти сім'ї можна за посиланням. Крім матері та доньки, у загиблої Вікторії Зінченко залишився син, який також живе у Польщі. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах