Окупанти атакували Дніпропетровську область дронами: що відомо

Окупанти атакували Дніпропетровську область дронами: що відомо -

Окупанти атакували Дніпропетровську область дронами: що відомо - фото умовне: slovoidilo.ua

Події
20 квiтня 2023 09:20

У ніч на 20 квітня російські війська атакували Дніпропетровську область ударними безпілотниками.

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, військові з повiтряного командування "Схiд" та Протиповітряної тероборони збили шість ударних БПЛА. Попередньо, над нашою областю збили Шахеди.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Протягом ночі, окрім атаки дронами, більше ніяких обстрілів не зафіксували. В громадах області було спокійно, розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Учора вдень, 19 квітня, окупанти обстріляли Синельниківський район. Під ворожим вогнем опинилася Великомихайлівська громада. Внаслідок обстрілу пошкоджено дві адміністративні будівлі та легковий автомобіль.

Окрім цього, вчора атакували Нікопольський район. Артилерією та реактивними система залпового вогню ворог обстріляв Червоногригорівську громаду. Внаслідок атаки там пошкоджено приватне підприємство та сонячні панелі. В інших громадах області було спокійно.

Ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем Збройних Сил України, запевнив Олександр Вілкул. За даними Сил оборони Таврійського напрямку, наші підрозділи ракетних військ і артилерії наносять удари по зосередженню військової техніки противника, а також виконують вогневі завдання по плановим цілям виявленим раніше. Втрати противника уточнюються.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах